THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, 11 May 2011

KAWAN ;

oke . semua orang ada kawan . nak kawan , n sayang kawan . :)

         hari ini ak rindu kawan kawan aku , kawan yang aku jumpa dan di SEMETRIK . 

buat korang , aku nak korang tahu , korang akan ade dalam hati aku sampai bila bila even kita da tak rapat , 
   sobsob  
  
AINA SYAHIRAH   KHAIRUL AINI  NOR SYAHIRAH  ZURAINA OMAR  ZAINATUL AHYA  

FARHANAH FAUZI  

         untukmu TEMAN , kenangan kita bersama tak mugkin dilupakan , <3
    

         kita mula rapat time masing masing dah tak malu kan,kan.kan . dah tunjuk pangai sebenar , haha
 first2 datang buad hal masing2 jea . kan ?:)  sejak dah rapat , kita mula kongsi semua nya , pahit manis , suma ada , time 2 kita rasa kita la paling HOTT kan ? haha . sampai ade yang iri hati nan persahabatan kita , 
tapi kita tetap kawan , semakin kawan , :) <3
    kalau boleh , suma bende kita wat sama2 , sume na kene cukop ahli , :)

  1.   pegi sekola sama sama
  2. makan sama sama
  3. main sama sama 
  4. gelak sama sama 
  5. belajar sama sama * study la sgt , haha
  6. tidor pon sama sama . haha .      
 SUMPAH AKU RINDU KORANG ! :))

      aku nak korang tahu aku tak penah lupa korang , korang TERBAIKK !
  
APE APE JADI PON LPAS NIE , AKU HARAP KITA STILL KAWAN !
walaupon aku bkan dalam LIST kawan korang dahh , sobsob ,
  buad  MAI AZIRA , KHAIZURA , FATIMAH , RABIATUL 

             saya sayang anda ! kawan selamanya oke! :)

0 comments: