THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, 16 May 2011

wateva lahh ! ade ak kesa ?

assalamualaikum , 

frst skali ak da tatahu nak wat pew , so lbeyh baik ak date nan blog ne , teman terbaik ! hihi
ary nie job ak macam biase aje , tapi macam frust pon ade . pas close shift , duet ak shot 20 hinggit . HOW COME ? ak da kira btol2 daa . sistem comp rosak or ak mang sala ? huh? so , wateva laa.
malas amek tahu dah . nak mara pon ta gna , benda da jadi , redha jea laa.  :(

okie , second , tadi ak g lunch nan aiman ex bdak cornsation , *haha , die kan da resign ? so ,kira ex laa 2 , haha  
makan kat foodcourt , mee sizzling ! wahh! lama tak makan mende 2 dahh , ak blanja air . dy blanja makan , haha
sedikit sebanyak save la duet ak , :))
tp ak tak suro pon dia blanja , die yg murah hati , rezeki yak bole tolak kan ? tak baikk ! :)
SUNGAI PETANI ?
hmm , tak jadi pegi , *farezz! awak nie kan ! grrr ! :0
tapi nak mara pon ade point lain la pulak , hujan , law g basah laa. huhu .
gpon . macek ak , macam tak bg ak g , so better tak paya pegi , wlupon ak mang nak pegi , sobsob
semalam ak tanyer pon die buad cm tak bg , so ak diam jea laa . malas nak cakap lagi . hurmm ...
tp b4 tido semalam , dy ade ckap law ak nak g bgtahu bile nak balik , so law da berjanji , ta tepati , tak syiokk la plak , 
ak bukan nak memberontak , tapi ak pon bole bergerak kan.kan.kan ?
ape2 jea laa . mybe ade hikmah la 2 , ;))
ta jadi kuar , so bosan gilaa , tgk tb , makan jea laa . online ,
2 la kerja ak . :0
hmm .

p/s: yang berlalu biarlah berlalu . tak perlu di ambil port lagi , kan.kan ?
itu yang terbaikk ! :)

harap hari esok akan lbih bermakna ! :)


0 comments: