THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 15 May 2011

masyukk ~ :)

15 MAY 2011 . my first salary kat GSC , haha . (2 la motif sebena nyer pon , :) )di , bersolek 

     8:15 AM , [whos tahat chick mula menyalak , ] aduhh , kacau laa , na tido pon ta bole , haha . padan mke ak , malam semalam pkol 4 pagi bwu cari bantal nak tido , kan da malas bangun .
p/s: buad tatahu jea la pangai ak yang dapat tido lama pon tak mahu bangun , haha.
okie , sambung balik , time rihanna gerak 2 . aku pon bangun , den dengan kompiden nyer set alarm balik pkol 8:25 AM . bajet nak tido 10 minit jea lagi , haha . tgk2 ta dengar langsung bunyi alarm , haha
alahaiii~ dasar tido mati , :)
9:15 AM baru terjaga , den kelam kabot g bngun cas fon , haha , aset penting laa katakan , wahaha .
pastu mandi pastu bersolek lagi , aduhh . da lambat pon masih sempat MAKE UP dengan rlex nya , haha .
tenga siap2 siap . jeng.jeng.jeng. :)
baby : kakak , kakak nak p mana? 
aku: nak p keja laa . 
baby : tapaya la p . 
aku : mana boleh , haha .
nak pjok punya pasal , bagi la coklat satu kat die , haha. pjok ,nasib baik makan pjok , :)
sampai GSC , mula la bekerjaya , bhaha . 
memang crowd gila laa , pagi2 pon ade owg nak tgk wayang kew ? law ak bek ak g tido , haha . *sir kavi cakap , haha.
tapi time2 nga kerja 2 , ade pulak custumer nie wat ak bengang , huh! da laa ckap pon ak tak paham , yea kan jea laa , ak pon tatahu dy datang dari mana , tak kisah laa . nasib baik ta lama kat situ , dapat tikey bla twoss , haha.
keja punya keja tak sedaq jam kerja dah habes , haha . *fareez , i dah tahu guna cakap penang ,so , jangan drop cara i ckap tahu ?
 haha . 
aku pon close shiff , nak balik , 
da settle kira2 , tulis UOB  la plak , sementara tggu si kelvin 2 settle kan UOB dy , lapk la nan abg afzal , :))
abg afzal : ary 2 bg msj tak balas pon , :0
zira : bile ? cakap ape ?
abg afzal : ckap salam , :~
zira : lahh , mana nak tahu num sapa , ta balas laa , hihi
abg afzal : lahh , 
.......................................................
so , saling bertukar num , haha . *text la jgak sikit2 , :))
farezz , sy mintak maaf tak dapat g makan nan awk , sbb aiman bdak cornsation da ajak makan dulu , *mintak maaf tahu ? :( sy ajak juin awak tak nak , huhu .
di MCD , makan nan aiman , 
MENU :
double chess burger
coke
fun fries
tomato sos , :))
makan , smbang2 , prot kenyang , haha
tapi ..
kali nie ak plak kne blanja die , sbb ary 2 dy da blanje ak time salary die , haha .
tapela . halal jea laa. tapaya nak berkira sangat laah! :))


semuanya AIMAN makan , haha . 

TERIMA KASIH DIATAS PERSAHABATAN KITA YANG BARU BERMULA , :)



0 comments: