THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, 18 May 2011

LAST DAY ,


hari nie hari last aku kat GSC , sobsob :(
ikot hati ak mang tana resign sbb ak da syokk keje situ , 
kawan pon da ade , supervisor pon baikk , sporting , 
konklusinya sume nyer okie
tp nak tana kne ikot jgak kehendak orang lainn ,
:(
benarlah , TAK SUME KITE NAK BOLE DAPAT , kan.kan.kan ?
maybe sume nie ade hikmah , :)
sentap la jgak time akhir na close shifft , yela , last time la katekan , 
huhu.
pasnie tade da ak thumbprint , dok kaunter B.O
bergelak gelak , haha.
20 nie ak start keje kat HOTEL ROYAL . :0
ouhh , juz follow , its more better kan ,kan?
hurmmm


b4 lpe . utk KAWAN KAWAN kat sana , nie utk korang !
:)
ABG AFZAL : thx sbb anda la yang bagi saya kerja kat situ ! :)
anda baikk dgn sy , 
HERAN , * haha , world anda ! :D 
KAK MIRA : thx anda selalu bantu saya! ngee~
SIR KAVI : ANDA nice ! saya wat sala  tapi anda tak mara , steady , ! :)
SIR KARTHIK : Anda begitu baikk dgn saya , :)
anda sabar nan saya , *anda gelak saja , haha
MS CRISS :thx , anda bantu saya , :)
KAK DAYAH : baikk , :)
JAZMIER : thx , anda teman paling rapat saya disana . :)
KHALIS : anda baik dgn saya , *anda kan abg saya , haha
IKA : orang first ak knal kat situ , orang tang training ak , haha . thx!
MARCUS : thx anda selalu ade selamatkan saya time saya buad sala , haha
bergurau2 , haha .
ilike~ :)
WEE NIE : thx 4 ur help ! :)
BRYAN :  bantu sy buad resign letter , hihi . :) 
nice frenz! 
VANIE : thx gurl ! :)
NAZREEN : si bdak steward , haha . :) sempat mintak num ta tahan 2 ,haha
FAREEZ : andalah hantar saya balik keje . haha.
blanjea makan , bawak jalan2 . 
baikk bangat lahh !
n awak la ckgu pronoun saya disini ,  grrrr~ haha . :)

TERIMA KASIH BUAD ANDA SEMUA ! :)

so , nanti korang  jgn lpa ak tahu ? :)
p/s : abg afzal kate nanti law ak nak keje lagi kat situ bgtahu dy , hihi
bole keje balikk  , :) 
sir kavi ckp nanti msj la dy , haha
sir karthik , ckp jge diri , nanti dtg sana ckp jea , haha. 
kak dayah , ckp terima kasihh , :)
2 jea yg sempat jmpe tadi , :( 
 


tak pakai da kemeja nie , huhu ~



 basuh2 , antar balikk , dapat duett . huu
ta pakai daa . name tag a2 ak tana bg! haha .
bole kew?
wahahaha .


sume nyer tinggal cm 2 jea . tapelaa . cari pengalaman di tempat lain pulak , :)
p/s : BUKA MINDA , :) kan,kan ? :)
HOPE TOMORROW WILL BRING ME A NICE DAY ! :)

0 comments: